Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Feb

23

Parning

Jessica 23 februari 2010

Relative´s Gomenasai ” Kellie” kommer att paras när hon börjar löpa. Hane pressenteras senare. Fler bilder på Kellie hittar ni på hennes sida .

Kellie är en tik med mycket engagemang i sig. Hon gör allt för sin matte och ställer upp på alla situationer för att lära sig mer. Kellie tränas i spår och lydnad. Utställningar har hon varit på och MH gjorde hon tillsammans med dom andra i G-kullen. MHet gjorde hon med en 1a på skotten och denna tjej löste alla problem. Kellie har A på Höfter och UA på Knä. Återkommer och berättar om hanen senare

Feb

2

Grattis på 10 års dagen Thea

Jessica 2 februari 2010

Tänk vad tiden går. Jag har svårt att förstå att denna underbara hund har varit med mig i 10 år redan.  Hon är fortfarande ”Polisen” här hemma,  som styr o ställer med alla hundar som kommer på besök. Thea har haft 3 kullar valpar, B, C och E- kullarna och fortfarande är hon en ”Tok” som gärna sprätter loss med dom yngre. Det är en fröjd att se henne och mitt hjärta slår alltid en frivolt av glädjen.

GRATTIS Thea

Nu äter vi glass..muuuummmssss

Läs mer »

Feb

1

Zider

Jessica 1 februari 2010

Född: 30/9-2009

MH-För ung

HD & Knä- För ung

E: IPO 1 PLCH Lamborghini Nostrum

U: Twinbox Incredible Elasti Girl

Zider är ett Barnbarn till Twinbox Alma von L-Berga ” Alma”

Läs mer »

Feb

1

Nytt försök…

Jessica 1 februari 2010

Sist jag försökte uppdatera så fick jag endast upp Gammalt/Nytt sedan ville inte datorn mer med mig.  Jag kunde inte berätta om att G-kullen blev 2 år den 5 Januari och lägga upp lite bilder på dem så jag säger Grattis i efterskott och kan berätta att Svea fick glass då inte matte tycker om grädde. Ja Thea och Zider var även dom med på ett hörn, sedan blev det en stor tjurmuskel till Svea och dom andra fick vars ett grisöra. Hoppas era små hjärtan fick en underbar dag den 5 Januari.


seoreseller