Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Feb

2

Grattis på 10 års dagen Thea

Jessica 2 februari 2010

Tänk vad tiden går. Jag har svårt att förstå att denna underbara hund har varit med mig i 10 år redan.  Hon är fortfarande ”Polisen” här hemma,  som styr o ställer med alla hundar som kommer på besök. Thea har haft 3 kullar valpar, B, C och E- kullarna och fortfarande är hon en ”Tok” som gärna sprätter loss med dom yngre. Det är en fröjd att se henne och mitt hjärta slår alltid en frivolt av glädjen.

GRATTIS Thea

Nu äter vi glass..muuuummmssss

4 kommentarer:

Stort GRATTIS mamma Thea på din 10-årsdag ida hoppas du får mycke mums ida :) Royal och resten av familjen hälsar oxå

GRATTIS mamma!!!!

Grattis gumman. Kul att du är så pigg fortfarande.

Kramisar
Kellie med familj.

Grattis mossan! Med mig är allt bra, livet leker och jag mår bra. Har op mig i munnen, men det visste vi ju att det kanske skulle behövas. Det hade ju hon tanten (Jessica) sagt till husse och matte, att det var inget ovanligt. Men lite pinsamt :$ blev
Det när matte började gråta…men det gör hon av allt. :-S
Jag bor kvar i Hyllinge med Toje, guud vad jag älskar<3 honom,trots att han är så liten. ;-) Jag hörde om mormor, tråkigt, man blev lite ledsen:'(, men sånt e ju livet. Skönt att allt är bra med dig, mossan? Kram från Thelma:-D
Mina människor hälsar till dig och dina människor.

Kommentera gärna!


seoreseller