Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Maj

19

Valparna är här.

Jessica 19 maj 2010

Natten mellan 16-17/5 kom dom små liven.

Resultatet blev 5 tikar & 1 hane.

Kellie skötte sig helt fantastiskt.

Första bilden på dom små liven.

3 kommentarer:

Grattis till de söta små liven. Önskar att jag hade haft möjlighet att kunna ha en hos mig. Men det är för mycket tid som går åt till jobbet för tillfället. Kanske någon gång i framtiden. Lycka till med alla valparna.

Ååååååhhhhhhh, vilka små myspysare……. Vill bara komma o kela med dom små liven, men jag det är väl bäst att jag väntar tills det blir dax för oss att få en ny liten valp i familjen, annars kanske jag smugglar med en hem…….:)

Finnes det noe flottere enn en harmonisk valpekasse med mor og barn. En kos til H-kullet fra farmor Reidun, og en sleik til mamma Kellie fra elskeren Opus.

Kommentera gärna!


seoreseller