Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Jun

30

6 Veckor.

Jessica 30 juni 2010

Nu är det knappt en lugn stund. Min syster och hennes barn är här på besök och valparna får massor av miljö träning. Vi börjar med två bad basänger sedan är det såpbubblor, två små knubbiga små ben som man kan bita i och som inte springer ifrån valparna, en blöja att bita tag i en barnvagn att åka i och bita i och massor av andra saker.  Ja ni förstår nog själv när ni nu ser bilderna. Och som vanligt klicka på LÄS MER så ser ni bilderna.

Läs mer »

Jun

22

5 Veckor.

Jessica 22 juni 2010

Nu e de livat här. Sov morgon glöm det. Mistluren går igång senast 08.00.  Valparna har bara en sak i huvudet nu och det är att få komma ut. Helt underbart väder och 6 underbara valpar och jag bara njuter. Bilderna talar för sig själv. Svårt att vara stilla. Och som vanligt klicka på LÄS MER så ser ni underverken.

Läs mer »

Jun

22

Utställning i Veberöd 20/6

Jessica 22 juni 2010

Zider gjorde debut på Boxer specialen i Veberöd. Valp 6-9 mån Domare Orietta Zilli.

Kritiken: Almost 9 months. Gold fawn with white elegant head. Dark eyes. Good Scull & muzzle for age. Wide dentition. Good top-& underline for age. Good propotion of body. For quarters to straight. Hind quarters good angulated. Good feet & tail. Good movments & temperament.

Best Bitch puppy 6-9 months

Ziders Bror Ingo blev BIR och Zider BIM.

Ett STORT Tack till Jenny som visade upp Zider.

Jun

14

4 Veckor

Jessica 14 juni 2010

Nu börjar dom bli stora och tuffa och får hänga med mamma ut i trädgården en liten sväng. Dom följer efter Kellie och kollar in allt och nyfikenheten tar överhand ibland och då kommer dom efter. Men en liten vissling så kommer dom direkt.  Helt underbart och se när dom upptäcker nya saker. Och som vanligt tryck på LÄSMER så ser ni bilderna.

Läs mer »

Jun

8

3 veckor

Jessica 8 juni 2010

Inte blir det lättare att fotografera dessa huliganer. Men nu har vi fått flytta ut i hela hagen med massor av leksaker och riktig mat har vi börjat äta.Klicka som vanligt på LÄS MER så hittar ni bilderna.

Läs mer »


seoreseller