Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Jun

3

Älskade, Älskade Alma

Jessica 3 juni 2010

Du kom in i vårt liv som en stormvind. Du förtrollade mig med dina ögon, din skönhet och din envishet. Du somnade i din matskål som valp för att ingen skulle ta den ifrån dig. Vi sprang på utställningar med dig och som BIR vinnare valp på SM 2003 då sprutade glädjetårarna. Du var en hund som verkligen talade om att du inte gillade olika saker,som när du gjorde ditt Mh och spökena kom. Då la du dig ner under en gren och sedan bara väntade du medan raggen reste sig från svanstoppen till nacken och sedan när dom var inom din radie så exploderade du och talade om att nu kommer ni inte längre. Du blev mamma till 4 underbara valpar hos Twinbox. Du parades en gång till men fick en kraftig livmoderinflamation.

Jag placerade om dig för nästan 2 år sedan. Alma fick världens bästa husse som dessutom fyller år samma dag som Alma.  Dom var ämnade för varandra, lika envisa båda två.

För någon vecka sedan berättade husse att Alma hade fått EP liknande anfall. Dom åkte till veterinären och Alma röntgades igenom och togs blodprov på. Alma hade 3 anfall i helgen som gick och i samråd med veterinären fick Alma somna in.

Saknaden är enorm och Alma kommer alltid finnas i våran hjärtan.

Micke, Adam och Frida jag älskar er för att ni tog hand om Alma och bara älskade henne.

Det finns inte ord nog för vad denna underbara hund har gett oss.

8 kommentarer:

ÄLSKADE ALMA …………. Vi hoppas du har det bra med Jaffa och de andra änglarna.Vi kommer att sakna dig, då även jag tackar Micke, Adam och Frida för allt ni gjort för denna lilla underbar tös.

Älskade söta lilla Alma nu har du det bra

Synd på en sådan fin hund. Vet att Alma har en speciell plats i ditt hjärta Jessica.
Sov lugnt och gott nu kära Alma

Blev så ledsen när jag läste!!! Träffade bara henne ett par gånger men henne glömmer man inte!!! Galet rolig och sprallig! Nu får hon och Nova och de andra vovvarna leka pch ta hand om varandra!

Vackert skrivet om en fin hund! Hoppas hon får en härlig tid i sin hundhimmel med alla kompisar!

Håller med Petra….lilla hoppetihopp som våra barn sa om Alma när vi hälsade på och hämtade Happy, var hon dryga halvåret då, tror jag? Får panik när jag tänker på hur länge vi får ha kvar vå älskade Happy…(som förvisso är pigg och härjar som en ungdom)men man ser ju att åren tar ut sin rätt på hennes väldigt grå nos!
Tänker på er….

Söta lilla Alma…. Glömmer aldrig hennes stora tindranade ögon, man bara smälte när hon tittade på en….. Vi träffade bara Alma en gång, precis innan hon flyttade till sin nya familj men hon fastnade i mitt hjärta och stannade kvar….. Hoppas att Alma får det riktigt bra tillsammans med de andra ”änglahundarna”. Jag kan se henne framför mig , sittandes på ett moln med vita skira vingar på ryggen, redo för nya uppdrag.

Så fint du skrivit om en så väldigt speciell hund!
Man kunde inget annat än älska henne, när man såg in i hennes underbara ögon och framför allt lärde känna henne! Hon var ännu en av Ellens alla underbara barn….tjocke Alma!
Glädj dig över barnbarnet Zider, jag njutet av Buset, där jag ser samma pigga och vänliga ögon
kram

Så vacker! En sån utstrålning!
Förstår förlusten och saknaden…

Kommentera gärna!


seoreseller