Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Jun

30

6 Veckor.

Jessica 30 juni 2010

Nu är det knappt en lugn stund. Min syster och hennes barn är här på besök och valparna får massor av miljö träning. Vi börjar med två bad basänger sedan är det såpbubblor, två små knubbiga små ben som man kan bita i och som inte springer ifrån valparna, en blöja att bita tag i en barnvagn att åka i och bita i och massor av andra saker.  Ja ni förstår nog själv när ni nu ser bilderna. Och som vanligt klicka på LÄS MER så ser ni bilderna.

6 kommentarer:

nedräkningen har börjat! 9 dagar kvar tills Bim e hos oss! Vi längtar!
ps. underbara bilder ds.

Underbara bilder.De har ju jättekul de kan ju ta ett bad nu när det ska bli jättevarmt.Ta gärna fler bilder.bara så du vet så tycker jag du är duktig.

Snacka om miljöträning. Underbara bilder. Saknar min bebisplutt Kellie. Tänkte komma förbi på lördag om det går bra. Vi hörs

Oj vad jag önskar att ni bodde sidan om mig så jag hade kunna komma och klappa och känna och leka lite. Lycka till alla nya boxerägare.

SÖTNOSAR!!! Vi längtar så efter att få hem vår Punaplutt!Vilka bra bilder – de är ju inte lätta att fånga in action… !!!

Vilka underbara bilder Jessica! Bästa bilden tycker jag är tiken i… eller under barnvagnen! Läntar …… Du gör ett kanon jobb Jessica!

Kommentera gärna!


seoreseller