Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Jul

8

7 veckor

Jessica 8 juli 2010

Tänk vad tiden flyger iväg. Nog för att valparna är överallt nu och utforskar allt dom kan komma åt men det börjar dra ihop sig i mitt hjärta att behöva skiljas från dessa underbara valpar. Det kommer bli tyst här nu, men det kan behövas. Jag önskar alla nya valpköpare Lycka till med er nya familjemedlem och är det något så vet ni vart ni kan nå oss. Som Vanligt tryck på LÄS MER så ser ni bilderna.

2 kommentarer:

Som vanligt helt underbara bilder…Helt otroligt att du lyckas få så bra kort, du såg ju hur det gick för mig ;o)
Och inte tala om vilken perfekt miljö dem har fått växa upp i med all den miljöträning.
Ohhhh vad jag längar tills jag får ta hem min älskade lilla Wildha…
Vill även passa på att tacka dig Jessica för att jag fått komma o hälsa på så mycket o för att du stått ut med alla mina frågor, uppskattar det verkligen.
Skulle inte kunna tänka mig någon annan uppfödare….
TACK
Stor kram Maria

Underbara bilder på underbara valpar………. Vi ses snart

Kommentera gärna!


seoreseller