Relative’s Kennel

Föder upp boxer med både hjärta och hjärna!

Maj

17

Grattis H-kullen på 1 års dagen

Jessica 17 maj 2011

Bim, Butch, Clara, Ella, Puna & Wilda

3 kommentarer:

Detta var en stor dag och firades med dem närmsta kompisarnas barn… Precis som ett barnkalas skall firas ;o)). Förstår inte varför hon är så glad för barn Jessica…..kan det bero på dina syskonbarn kanske :o ))
Grattis min älskade Wilda, du är min lilla prinsessa…mitt lilla allt….

Så söta mina och Opus små bebisar är. Tja de är kanske inte så små längre. Skickar även en hälsning till min kärlek Opus, puss på dig lille gubben.

Ha en skön sommar med mycket bad och bus

Kellie genom matte

Hei alle gode svenske venner på 2 og 4.

En spesiell hilsen til min kjæreste Kellie og våre 6 barn som nå er blitt 1 år. Håper at jeg en gang får treffe mine søte små, og jeg er veldig spent på å høre hvordan resultatene, mentalt og fysisk er på mine avkom i Sverige.

Sleik, sleik fra OPUS m/ familien i Norge

Kommentera gärna!


seoreseller